Nou secretariat a l’ANC Matadepera

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 00:10

Olga González substitueix Carme Campanyà com a coordinadora local.

L’Assemblea Nacional Catalana a Matadepera ha renovat fa poques setmanes els seus representants, i després de la dedicació de Carme Campanyà i Quim Pascual com a coordinadora i secretari respectivament, el relleu ha estat agafat per Olga González com a representant i Rosa Roca com a secretària. Josep Jori continua un any més com a tresorer de l’entitat.

La renovació dels representants de l’ANC Matadepera ha coincidit amb altres canvis a d’altres municipis incloent una nova presidència a l’entitat, la d’Elisenda Paluzie. En declaracions a Matadepera.cat fonts de l’entitat han manifestat que “a Matadepera, hem seguit i seguim sumant-nos a les mobilitzacions, programant debats, participant de reivindicacions, mostrant suport als represaliats, i sumant-nos a d’altres grups organitzats i a entitats que defensen els valors democràtics i la llibertat dels pobles i de les persones”.

Entre els actes imminents, una concentració a 2/4 de 8 del vespre aquest dimecres a la Plaça del Casal per denunciar els 7 mesos de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart; i pel dijous, a 2/4 de 7, un acte d’escriptura de postals pels presos al Casal de Cultura, i una conferència, una hora més tard, amb el títol “La matemàtica de la història” .Trobareu més informació a l’agenda d’aquesta mateixa pàgina.

L’entitat fa una crida a totes aquelles persones que vulguin participar més activament, que es posin en contacte amb l’entitat a través del correu matadepera@assemblea.cat).

A la dreta, els nous representants de l’entitat, Rosa Roca, Olga González i Josep Jori.

Darrera actualització: 16.05.2018 | 08:57