Nou sistema de rotació d’estacionament

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 01:15

A la carretera de Terrassa, entre Sant Joan i Sant Isidre

 

 

A partir del proper divendres 1 de març, i en el tram de l’illa de vianants de la Carretera de Terrassa comprès entre el carrer Sant Joan i el carrer Sant Isidre es posarà en marxa un nou sistema de rotació de l’estacionament.

El control d’aquest estacionament es farà per part de la Policia Local mitjançant uns rellotges que marquen l’hora d’arribada i que ja indiquen que l’estacionament és limitat a només 15 minuts. Aquests rellotges, gratuïts, ja es poden passar a recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

“La finalitat és que hi hagi una rotació d’estacionament per facilitar que  tothom tingui un temps prudencial per fer alguna gestió o encàrrec al centre i evitar-ne l’abús”, segons han comentat fonts municipals.

Durant els primers 15 dies es farà una campanya informativa posant avisos i un cop passats aquests els vehicles que sobrepassin els 15 minuts seran denunciats.

A la dreta, el tram afectat per aquest estacionalment limitat a 15 minuts. A sota, un dels rellotges que ja es poden passar a recollir a l’OAC.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 10:03

Imatges

.