Un homenatge on també cal incloure Matadepera

Dimecres, 13 de setembre de 2017 a les 00:00

Aquest passat cap de setmana s'ha condecorat als Cossos de Seguretat, Bombers i Emergències.

Tres setmanes després de l’atemptat terrorista a Barcelona que va causar una quinzena de víctimes mortals, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya van homenatjar el passat cap de setmana als Cossos de Seguretat i Emergències que d’alguna manera o altra hi van prendre part: Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Bombers, i Serveis d’Emergències Mèdiques.

Divendres 8 va tenir lloc el primer acte, amb l’Alcaldessa Ada Colau, que va lliurar la Medalla d’or al Mèrit Cívic, amb la presència del Conseller d’Interior Joaquim Forn, el delegat del govern a Catalunya Enric Millo i la presidenta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa entre d’altres autoritats. I diumenge 10, la Medalla d’Honor del Parlament en un acte presidit pel president de la Generalitat Carles Puigdemont i la Presidenta del Parlament Carme Forcadell.

En el seu discurs en nom dels guardonats, el Major Josep Lluis Trapero va reivindicar la professionalitat, bondat i honestedat” dels 17.000 agents del cos i el paper de servidors públics, “un reconeixement on també cal incloure Matadepera”, segons ha declarat Montse Royes, regidora de governació. “Des del minut 1, els serveis d’emergències, els Bombers i ADF es van posar a les ordres de la institució per col·laborar en tot allò que fos necessari. I fins i tot, efectius de la policia que es trobaven fora de servei també es van brindar a col·laborar, el que va permetre muntar controls de seguretat als accessos del municipi”, va afegir.

“Per tot això és just reconèixer la gran labor que es va dur a terme, agraint la seva ètica i professionalitat” conclou Royes.

 

Darrera actualització: 12.09.2017 | 15:35