34ª Ronda de Matadepera

Diumenge, 27 d'octubre de 2019 a les 08.30 h

Fidels a la tradició de cada any, aquest darrer diumenge del mes d’octubre tindrà lloc una nova Ronda de Matadepera, la que farà la número 34. Se sortirà de la Font de la Tartana (tocant al restaurant) a partir de 2/4 de 9 del matí i fins a 2/4 de 10 que és quan tindran lloc les inscripcions. La distància a recórrer és de 14’100 quilòmetres, la dificultat mitjana i el temps previst de recorregut, unes 4 hores sense comptar aturades. El tancament es farà a les 3 de la tarda.

Com és habitual, el recorregut serà pels volts de Matadepera: masies, forns, pedreres i camins. Sortint de la Font de la Tartana la comitiva es dirigirà als Forns del Girabau i Corcola, tots tres molt espectaculars. En acabat, La Pedrera del Pla dels Caçadors i es pujarà fins el cim del Mont-rodon, gaudint d’una panoràmica circular molt bonica. Es passarà per la Pedrera de Can Sallent i tot davallant s’arribarà al Collet dels Forns. Un camino estret farà passar el grup per la Masia de Can Girbau. Després el sender GR-173 (de la Matagalls-Montserrat), el  Sabater Vell, Les Arenes, el sender de la Carena de l’Illa. Seguint-la, es podrà veure l’avenc de La Carbonera, la Font de les Mosques i el Gorg del General. Des del Coll de Grua s’anirà a la Masia de Can Torres, i per un camí es baixarà fins a l’arribada tot passant per El Forn del Rajoler i l’avenc de Can Torres.

Hi haurà dos avituallaments al mateix lloc, a la Font de la Tartana. A la sortida (aigua, fruita, coca, i vi bo) i a l’arribada pica-pica (pa amb tomàquet, embotits, fruits secs, i begudes) Tos els participants rebran un obsequi recordatori de la Ronda. Per inscripcions i preus, tan per on-line com el dia de la Ronda, consulteu, si us plau, la nostra web www.uem.cat. Informació personalitzada als telèfons 608 096 668 / 639 79 16 98 i a l’e-mail uem@uem.cat

Per a més informació, us podeu descarregar el document annex a aquesta notícia que trobareu clicant el titular.

A les imatges, dues espectaculars vistes de la Ronda d'aquest any. 

Quin cost té:

Socis: 9 €uros / No socis: 11 €uros

Adreça:

Font de la Tartana

Darrera actualització: 16.09.2019 | 15:31