Agenda

 • . Còdol proposa una nova activitat Dissabte, 4 d'abril de 2020 a les 12.00 h

  A través d’Instagram (@somcodol),Còdol ofereix cada setmana (dilluns, dimarts, dimecres, dijous i dissabte) diverses activitats per a tota la família que inclouen contes, tallers, activitats i cançons.

  Aquest dissabte a les 12 del migdia, “Estris i contes virtuals: I les heroïnes?”

 • . AJORNAT Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 7 d’abril.    

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Una activitat online per a pares i educadors Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 17.00 h

  Punt Jove organitza per aquest dimecres a les 5 de la tarda i a distància, a través de You Tube, una xerrada amb Enric Bastardas, expert en el món digital i en les noves tendències

  Porta per títol "Educació digital per a famílies”, i en ella es tractaran temes que més preocupen als pares i educadors sobre l’entorn digital, videojocs i xarxes socials i com fer-ne un ús responsable.
  La xerrada, d’una hora aproximadament, es podrà veure a través de l’enllaç que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.
   

 • . Es reinicia el Club de Lectura Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 19.00 h

  Després d’uns quants mesos d’abscència, la Biblioteca Àngel Guimerà recupera aquest mes d’abril el “Club de Lectura”una iniciativa que va arrencar l’any 2003 amb “El cavaller de l’armadura rovellada” i que durant més de quinze anys, va portar, mensualment i al mateix Casal, escriptors, estudiosos o integrants del mateix grup de lectors o usuaris que van comentar el llibre informalment després d’haver-lo llegit a casa.

  En aquesta nova etapa, que conduirà en Manu Rodríguez, el nou director de la Biblioteca, es pretén formar dos grups amb una vintena d’integrants cadascun d’ells, que acabaran llegint, això sí, els mateixos llibres. La novel·la a comentar serà “La carretera” de Cormac McCarthy i les dues sessions de presentació tindran lloc el dimecres 15 i el dijous 16 d’abril a les 7 de la tarda.

 • . AJORNAT Xerrada “A Matadepera envellim activament, vine i escolta” Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 18.30 h

  La Regidoria de Benestar Social continua aquest dijous 16 d’abril (2/4 de 7 de la tarda, Casal de la Gent Gran), un nou cicle de xerrades que va iniciar a principis d’any, el cinquè, titulat genèricament “A Matadepera envellim activament, vine i escolta”.

  La conferència portarà per nom “Com fer de la jubilació un goig conscient” i anirà a càrrec de Carmeta Palomo instructora de consciencia sensorial del Casal de la Gent Gran.

 • . Segona sessió del nou Club de Lectura Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 19.00 h

  Després d’uns quants mesos d’abscència, la Biblioteca Àngel Guimerà recupera aquest mes d’abril el “Club de Lectura”una iniciativa que va arrencar l’any 2003 amb “El cavaller de l’armadura rovellada” i que durant més de quinze anys, va portar, mensualment i al mateix Casal, escriptors, estudiosos o integrants del mateix grup de lectors o usuaris que van comentar el llibre informalment després d’haver-lo llegit a casa.

  En aquesta nova etapa, que conduirà en Manu Rodríguez, el nou director de la Biblioteca, es pretén formar dos grups amb una vintena d’integrants cadascun d’ells, que acabaran llegint, això sí, els mateixos llibres. La novel·la a comentar serà “La carretera” de Cormac McCarthy i les dues sessions de presentació tindran lloc el dimecres 15 i el dijous 16 d’abril a les 7 de la tarda.

 • . 2ª prova de la lligueta 9 forats   Diumenge, 19 d'abril de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 19 d’abril la segona prova de la lligueta 9 Forats, que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Un espectacle sobre Sant Jordi a la Plaça de Cal Baldiró Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 18.00 h

  Xarxa Matadepera organitza pel dia de Sant Jordi  (18.00h. Plaça de Cal Baldiró), un espectacle familiar per a tots els públics que molt lligat a la Diada, anirà a càrrec de la companyia La roda. La funció és gratuïta.

  En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l’atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats llibres es trobarà amb un d’ells que l’hi parla. És el Llibre de les Mil Llegendes. Aquest llibre explicarà al nostre bibliotecari el gran problema que té: els personatges de la llegenda de Sant Jordi han perdut part de la memòria i no recorden molt bé.

 • . Poemes de Jacint Verdaguer a la Temporada Estable Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 20.00 h

  La Regidoria de Cultura continua una nova temporada estable d’arts escèniques i música que s’allarga fins al maig i que inclou teatre, música i jazz. Per aquest divendres 24 d’abril (20.00h, Casal de Cultura), es presenta “Camins del paradís”, on el rapsode i tenorista sabadellenc  Valentí Maymó es posa a la pell del poeta Jacint Verdaguer, i ens parla de la seva vida recitant alguns dels seus poemes. El recital inclou apunts musicals en directe d’acordió diatònic i tenora, a càrrec del mateix rapsode, combinant vers i música.

  Tots els espectacles del cicle tenen un preu de 5 €uros, i per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 • . Caïm Riba i Pol Cruells, convidats als ‘Dijous a l’Hotel’ Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 22.00 h

  L’Hotel torna a acollir una nova temporada dels “Dijous a l’Hotel” novament organitzada per la Regidoria de Joventut amb Decibel. En aquesta nova tongada de concerts se n’organitza un al mes, en divendres i a les 10 de la nit. L’entrada continua essent de franc. Per aquest 24 d’abril un duet, Caïm Riba i Pol Cruells, que oferiran cançons d’inspiració mediterrània i cosmopolita.

  L’univers creatiu d’ambdós músics convergeix en un repertori on interpreten una selecció de la seva discografia fent evident un paisatge sonor compartit entre Formentera i Barcelona. Un format íntim amb dues veus, dues guitarres i petites dosis d’electrònica d’autor que connecta d’una forma especial amb el públic.

 • . Excursió al Camí de la Retirada Dissabte, 25 d'abril de 2020 a les 07.30 h

  La Unió Excursionista de Matadepera ha organitzat per aquest dissabte 25 d’abril una excursió al Camí de la Retirada, la denominació que rep qualsevol de les rutes que van agafar els exiliats per passar la frontera francesa entre els mesos de gener i abril de l’any 1939. Per Coll d’Ares, per exemple, hi passaren al voltant de 90.000 persones

  Se sortirà a 2/4 de 8 del matí des del Pavelló Primer d’Octubre pel cantó de la Riera, i la comitiva es desplaçarà en cotxes particulars fins l’aparcament municipal de Molló. La distància a recórrer a partir d’aquest punt és de 14 quilòmetres, la dificultat, mitjana i el temps a invertir, 4 hores i mitja sense comptar aturades. Cal portar esmorzar i dinar.

  Per a inscripcions, uem@uem.cato al telèfon 608 096 668. Més informació a la dreta d'aquesta pàgina clicant el titular. 

 • . Campionat de Primavera al Camp de Golf Diumenge, 26 d'abril de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 26 d’abril el Campionat de Primavera, que es disputarà en modalitat stableford en obert a 18 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Nova sessió dels Contes del Drac Petit Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 17.00 h

  La Biblioteca Àngel Guimerà torna a acollir “Els contes del Drac Petit”, el cicle d’activitats de narració de contes pels infants que es va iniciar el curs passat amb força èxit i que està adreçat a infants amb edats compreses entre els 0 i els 3 anys. Es tracta d’un espai de narració de contes i històries de petit format, conduit per les mateixes bibliotecàries, per gaudir imaginant, escoltant i jugant en família.

  “Els Contes del Drac Petit” tenen una periodicitat quinzenal, realitzant-se els dimarts a les 5 de la tarda. Les sessions tenen una durada d’uns 35-40 minuts i pel dimarts 28 d’abril hi ha prevista una nova sessió.

 • . Una nova obra de radioatatre a Matadepera Ràdio Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 22.00 h

  Matadepera Ràdio continua una nova temporada de radioteatre, la vuitena, que passarà per antena, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

 • . 'Taula de poesia' amb dama Matadepera Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 20.00 h

  Afegint-se a la Diada de Sant Jordi, l’entitat dama Matadepera continua aquest dijous 30 d’abril el seu programa d’activitats obert a tothom i centrat especialment en conferències d’interès general. En aquesta ocasió, la xerrada (20.00h, Casal de Cultura), portarà per nom “Taula de poesia”.

 • . Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 5 de maig.   

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Nova sessió de la Sopa de Lletres Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 17.15 h

  Les comissions de biblioteca de l’AFA de l’Escola Ginesta i l’AMPA de l’Escola Torredemer organitzen una nova edició de “Sopa de lletres” una activitat oberta a tothom que tingui interès en conèixer més i millor la literatura infantil i juvenil, i fer-ho conjuntament amb d’altres persones que comparteixen aquest mateix interès. L’activitat, on hi també hi col·labora la Biblioteca Àngel Guimerà tindrà lloc el dimarts 5 de maig a ¼ de 6 de la tarda al Casal de Cultura i per participar-hi cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

  “Sopa de lletres” es tracta en realitat d’un Club de Lectura per adults una mica especial, ja que pretén descobrir, d’entre la gran oferta editorial existent, àlbums il·lustrats i llibres infantils i juvenils per després poder-los oferir als fills i o nens. La idea és, segons fonts de l’organització, “explicar contes als infants és una manera de compartir temps, de crear i enfortir vincles i fer-nos còmplices a partir d’experiències enriquidores i emocionants. I si aquests contes els coneixem i ens agraden, la implicació és més intensa”.  

 • . Els ‘Dijous a l’Hotel’ conviden Meritxell Neddermann Divendres, 8 de maig de 2020 a les 22.00 h

  L’Hotel torna a acollir una nova temporada dels “Dijous a l’Hotel” novament organitzada per la Regidoria de Joventut amb Decibel. En aquesta nova tongada de concerts se n’organitza un al mes, en divendres i a les 10 de la nit. L’entrada continua essent de franc. Per aquest 8 de maig és prevista l’actuació de Meritxell Neddermann, germana de Judith Neddermann que precisament ja va actuar al mateix espai l’octubre del 2017.

  La barcelonina Neddermann ha estat en contacte amb la música i el seu instrument, el piano, des de la infància. Va estudiar al Conservatori de Barcelona i més tard al Taller de Músics. És així com rep les primeres influències de la música clàssica i del jazz. L’any 2010 es va traslladar a Boston per seguir els seus estudis a la Berklee College of Music, i posteriorment es va instal·lar a Nova York, on va treballar com a músic fins al 2017. És allà on va començar a escriure la seva pròpia música i va començar a experimentar amb loops, pedals varis i vocòder, a part del piano i de la veu, creant un so propi que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica, el jazz o la música indie. Aquest 2020 es publicarà el seu àlbum de debut que es proclama com una de les propostes més originals i interessants actualment.

 • . Teatre: ‘El sexe dels àngels’ al Casal de Cultura Diumenge, 10 de maig de 2020 a les 19.00 h

  La Regidoria de Cultura continua una nova temporada estable d’arts escèniques i música que s’allarga fins al maig i que inclou teatre, música i jazz. Per aquest diumenge 10 de maig a les 7 de la tarda i al Casal es presenta “El sexe dels àngels”, d’Emili Corral. Tres amics comparteixen un pis adaptat per a persones amb diversitat funcional. L’Adolfo és homosexual i deficient visual. La Vero és lesbiana i pateix les seqüeles d’un ictus que li provocà una paràlisi lateral parcial del cantó dret. El Dani viu tancat al seu armari de doble pany, amargat i submergit en els seus records d’adolescència. Les seves vides donaran un tomb amb l’aparició de l’Edu, actor atractiu de carrera mediocre. La seva arribada a la casa esdevé el catalitzador que els ajuda a prendre decisions per posar punt i final als seus conflictes.

  Tots els espectacles tenen un preu de 5 €uros, i per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 • . Taller d’òpera al Casal: “Don Giovanni” Dissabte, 16 de maig de 2020 a les 19.00 h

  Com ja és tradició d’altres anys, i per aquesta època de l’any, la Regidoria de Cultura i l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa han organitzat una nova edició del Taller d’Òpera que en aquesta ocasió tindrà lloc el dissabte 16 de maig a les 7 de la tarda al Casal de Cultura. La sessió és oberta a tothom.

  “Don Giovanni” és una òpera en dos actes amb música de Wolfgang Amadeus Mozart i llibret de Lorenzo da Pont. Està inspirat en el llibre de Giovanni Bertati, i basat llunyament en “El burlador de Sevilla”, atribuïda a Tirso de Molina. Estrenada a Praga el 1787, està considerada una de les obres mestres de Mozart.  

 • . 3ª prova de la lligueta 9 forats Diumenge, 17 de maig de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 17 de maig la tercera prova de la lligueta de 9 forats, que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Un espectacle pels més menuts Diumenge, 17 de maig de 2020 a les 11.30 h

  Xarxa Matadepera organitza pel diumenge 17 de maig (11.30h. Casal de Cultura), un espectacle familiar per a tots els públics adreçat especialment als nadons amb edats compreses entre els 0 i els 3 anys. Porta per nom “Cromàtic” i anirà a càrrec de la companyia Com sona. La funció té un preu de 3 €uros.

 • . Club de Lectura infantil a la Biblioteca Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 19.00 h

  La Biblioteca Àngel Guimerà torna a organitzar per aquest dimarts 19 de maig i a les 7 de la tarda un Club de Lectura Infantil que tindrà lloc al mateix espai del Casal. Adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre les 9 i els 12 anys, es comentarà “El meu tiet Patxunguis” de José Ignacio Valenzuela (text), amb traducció de Jaume Copons i il·lustracions de Patrícia Betteo.  

  Per a més informació i inscripcions, telèfon 93 730 01 92. L’activitat és gratuïta però té les places limitades.

 • . ‘The vintage clock’ tanca la temporada estable Divendres, 22 de maig de 2020 a les 20.00 h

  La Regidoria de Cultura enllesteix una nova temporada estable d’arts escèniques i música que s’allarga fins al maig i que inclou teatre, música i jazz. Aquest divendres 22 de maig (20.00 hores, Casal de Cultura) es tanca el cicle amb “The vintage clock”, un espectacle musical que neix de la inquietud de tres joves de formació clàssica per explorar diferents estils musicals en el món de l’harmonia vocal. Amb la influència swing dels anys 40 i aprofitant la riquesa tímbrica que desprenen les seves veus, el grup se centra en la tècnica anomenada “close harmony”, poc desenvolupada en el nostre territori.

  Tots els espectacles tenen un preu de 5 €uros, i per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 • . Un nou radioteatre a Matadepera Ràdio Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 22.00 h

  Matadepera Ràdio continua una nova temporada de radioteatre, la vuitena, que passarà per antena, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

 • . Nova Sopa de Lletres a la Biblioteca Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 17.15 h

  Les comissions de biblioteca de l’AFA de l’Escola Ginesta i l’AMPA de l’Escola Torredemer organitzen una nova edició de “Sopa de lletres” una activitat oberta a tothom que tingui interès en conèixer més i millor la literatura infantil i juvenil, i fer-ho conjuntament amb d’altres persones que comparteixen aquest mateix interès. L’activitat, on hi també hi col·labora la Biblioteca Àngel Guimerà tindrà lloc el dimarts 2 de juny a ¼ de 6 de la tarda al Casal de Cultura i per participar-hi cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

  “Sopa de lletres” es tracta en realitat d’un Club de Lectura per adults una mica especial, ja que pretén descobrir, d’entre la gran oferta editorial existent, àlbums il·lustrats i llibres infantils i juvenils per després poder-los oferir als fills i o nens. La idea és, segons fonts de l’organització, “explicar contes als infants és una manera de compartir temps, de crear i enfortir vincles i fer-nos còmplices a partir d’experiències enriquidores i emocionants. I si aquests contes els coneixem i ens agraden, la implicació és més intensa”.  

 • . Última conferència del curs amb Shakespeare i el cinema Divendres, 5 de juny de 2020 a les 19.30 h

  La comissió de cinema de l'Agermanament Matadepera Mariapfarr enllesteix aquest 5 de juny el cicle de conferències de cinema (el que fa onze), obertes a tothom. Impartides pel comentarista cinematogràfic Albert Beorlegui, les xerrades tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La tercera i darrera d’aquest curs 2019/20 porta per nom “Shakespeare i el cinema. Segona Part”.

  Segona part de “Shakespeare i el cinema. Guia bàsica”, la conferència proposa conèixer algunes de les grans obres del famós dramaturg anglès a través d’algunes de les millors adaptacions que s’han fet en cinema. En aquesta segona xerrada es proposa un repàs als seus drames històrics (“Enric IV” –parts 1 i 2-, “Enric V” i “Ricard III”), i a algunes de les seves grans tragèdies (“Romeu i Julieta”, “Macbeth”, “Otel·lo”, “Juli Cèsar”, “Hamlet” i “El Rei Lear”). I tot amb explicacions sobre la gènesi de l’obra acompanyades d’escollits fragments de les millors adaptacions que s’han fet en cinema, que van des de directors com Laurence Olivier a Kenneth Branagh, passant per Orson Welles, Joseph Leo Mankiewicz o Franco Zeffirelli, entre d’altres.

 • . Campionat d’Estiu Club Camp Diumenge, 7 de juny de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 7 de juny el Campionat d’estiu Club Camp que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat, aquest cop excepcionalment, per aquest 9 de juny.    

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Un espectacle familiar amb bombolles de sabó Divendres, 19 de juny de 2020 a les 17.30 h

  Per tal de celebrar l'arribada de l'estiu, Xarxa Matadepera organitza pel divendres 19 de juny (17.30h. Plaça de Cal Baldiró), un espectacle familiar per a tots els públics. Es tracta de “Bombolles de sabó”, i anirà a càrrec de la companyia Barcelona Bubble Events. La funció és gratuïta.

 • . ‘I due foscari’ tanca la XV temporada d’òpera al Casal Divendres, 19 de juny de 2020 a les 20.00 h

  El cicle "Una nit d'òpera" que organitza Jordi Simó a través de la Regidoria de Cultura enllesteix aquest divendres una nova temporada operística, la que fa la número 15. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions han tingut lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

  Aquest 19 de juny es presenta ‘I due foscari’,  òpera en tres actes de Giuseppe Verdi, amb llibret de Francesco Maria Piave i basat en la novel·la de Lord Byron. Estrenada a Roma el 1844, va ser la sisena òpera que va compondre Verdi, la seva segona col·laboració amb el llibretista Piave i la més dramàtica que havia fet fins aleshores. Va ser també la segona òpera estrenada al Liceu (1847).

  A la dreta, una imatge del muntatge de la versió que es presentarà, en un muntatge realitzat al Teatre de Parma.  

 • . 4ª prova de la lligueta a 9 forats Diumenge, 21 de juny de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 21 de juny la quarta prova de la lligueta 9 forats que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Última obra de radioteatre de la temporada Dimecres, 24 de juny de 2020 a les 22.00 h

  Matadepera Ràdio enllesteix aquest dia de Sant Joan una nova temporada de radioteatre, la vuitena, que passarà per antena, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

 • . Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 7 de juliol.    

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Campionat de Golf de Festa Major Dissabte, 29 d'agost de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest cap de setmana dels dies 29 i 30 d’agost, el seu tradicional Trofeu de Festa Major que es disputarà en modalitat stableford en obert a 18 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Torna el Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 16.00 h

  Després de la pausa estival, la Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental tornen a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 8 de setembre.     

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Una nova oportunitat per descobrir el Radioteatre Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 19.00 h

  Matadepera Ràdio organitza pel dijous 17 de setembre a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura una representació de Radioateatre, a l’estil de les que es duen a terme cada darrer dimecres de mes a l'emissora municipal. L'espectacle, obert a tothom, permetrà acostar-se a l'esperit d'aquest gènere radiofònic tan popular dècades enrere.

  Per aquesta sessió s’oferirà “El crèdit”, de Jordi Galceran, obra que, juntament amb “El mètode Gronholm” i “Paraules encadenades”, són les més conegudes del guionista, traductor i dramaturg barceloní Jordi Galceran. “El crèdit” és una obra molt del moment però també, “de tot moment”. Estrenada l’any 2013, en el període més àlgid de la crisi econòmica, no deixa de ser una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació, i la fragilitat de les relacions humanes. Amb molts punts de contacte amb “El mètode Gronholm”, és, en paraules de Sergi Belbel, una radiografia contundent i precisa de les limitacions del sistema capitalista. Comptarà amb les interpretacions de Nil López i Ricard Martínez, la presentació de l’Albert Beorlegui i la direcció de Maria  Glòria Farrés.

  A la imatge, el Radioteatre que va tenir lloc al gener del 2019 amb l’obra “La vida perdurable”, i que van protagonitzar Nil López i Maria Glòria Farrés. A la imatge, amb Víctor Hernando al control, i Albert Beorlegui, a la presentació.

 • . 5ª prova de la lligueta a 9 forats Diumenge, 20 de setembre de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 20 de setembre la cinquena prova de la lligueta a forats que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Comença una nova temporada d''El Documental del mes’ Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 19.00 h

  La Regidoria de Cultura comença aquest dimarts la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a les 7 de la tarda. La primera sessió del curs tindrà lloc aquest dimarts 22 de setembre i en ella es projectarà “Honeyland” (Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov, 2019). El film s'havia de projectar el passat mes d'abril, però la pandèmia del coronavirus va obligar a ajornar la sessió. 

  Una dona vora la cinquantena, cria colònies d’abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen, no s’esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extraure’n la mel i vendre-la a la capital. Tot és idíl·lic fins que, de sobte, nous veïns s’instal·len vora els ruscos, destorbant la seva pau i la de les seves abelles.

  Així com les abelles obreres passen tota la seva vida cuidant de l’abella reina, la Hatidze ha compromès la seva pròpia vida a la cura de la seva mare. Les dues viuen en una cabana en un petit poble a Macedònia. L’arribada dels nouvinguts, una família amb set nens cridaners acompanyats de 150 vaques, provocarà un conflicte que podria destruir la forma de vida d’Hatidze per sempre.

 • . Torneig solidari Prodis al Camp de Golf Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà els dies 25, 26 i 27 de setembre una nova edició del Torneig Solidari Prodis que es disputarà en modalitat stableford en obert a 8 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . 6ª prova i final de la lligueta 9 forats Diumenge, 4 d'octubre de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 4 d’octubre la sisena prova i la final de la lligueta a 90 forats, que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 6 d’octubre.    

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Un documental que s’endinsa en la vida quotidiana d’uns refugiats Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 19.00 h

  La Regidoria de Cultura continua la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura i en aquest 2020 s’avança mitja hora la projecció, de manera que té lloc a les 7 de la tarda. La sessió del mes d'octubre (que estava prevista al passat mes de maig però es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus) tindrà lloc el dimarts 20 i en ella es projectarà “Marwa, petita i valenta” (“Tiny Souls”, de Dina Naser, 2019).

  La petita Marwa viu en un camp de refugiats d’ençà que va fugir amb la seva família de Síria. L’atenta mirada de la Dina Naser segueix la vida quotidiana de la Marwa, un esperit alegre i obert que no entén de murs ni barrots. El pas de la infantesa a la vida adulta, la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

 • . Campionat de Tardor Club Camp Diumenge, 25 d'octubre de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 25 d’octubre el Campionat de Tardor Club Camp que es disputarà en modalitat stableford en obert a 9 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 3 de novembre.     

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Campionat Familiar de golf Diumenge, 15 de novembre de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest 15 de novembre el tradicional campionat familiar, que es disputarà en modalitat fourball en obert a 18 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

 • . Un Documental del mes que parla d’un futur ja present Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 19.00 h

  La Regidoria de Cultura continua la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a les 7 de la tarda. La sessió del mes de novembre tindrà lloc el dimarts 17 i en ella es projectarà “Hi, Ai” (Isa Willinger, 2019).

  Histories d’amor del futur. Els robots amb forma humana son les noves criatures del planeta. Treballen a les recepcions, a centre comercials i, fins i tot, de cuiners. Estan entrant a les nostres vides.

  Aquesta pel·lícula t’ensenya tot el que vols saber quan et planteges iniciar una relació amb un robot. Ciència ficció o realitat?

 • . Punt d'informació cooperatiu al Casal de Cultura Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 16.00 h

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per aquest 1 de desembre.     

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Campionat de Nadal Dissabte, 12 de desembre de 2020 a les 09.00 h

  El Camp de Golf Municipal acollirà aquest cap de setmana dels dies 12 i 13 de desembre el darrer campionat de l’any, el de Nadal, que es disputarà en modalitat fourball en obert a 18 forats i a partir de les 9 del matí, tot i que l’hora definitiva se sabrà trucant a les oficines del club (93 730 05 16).

  Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al club (93 730 05 16 / 607 24 21 21 o mtdp.golf@matadepera.cat).

Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49