Dia del Jazz Matadepera

Diumenge, 11 de juny de 2023 de 11:30 a 21:00

Hi ha previstes activitats tot el dia.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, la Fredi’s Jazz Band organitza per aquest diumenge 11 de juny la primera edició del “Dia del Jazz a Matadepera”, una iniciativa que pretén promoure el talent jove entorn el Jazz en nois i noies de fins a 21 anys, però apostant també per començar a edats molt primerenques.

Les activitats s'iniciaran a 2/4 de 12 del migdia a la Plaça del Casal de Cultura amb un recorregut que anirà fins a l'escenari principal a la plaça Baldiró, en el que participaran músics de la Fredi's Jazz Band i convidats. A 2/4 d’1, els més joves de la Sant Andreu Jazz Band, la formació convidada aquest any, faran el primer concert, i tot seguit, els alumnes més joves de la Fredi’s Dixi Jazz Band, d'entre 10 i 13 anys, i que conformen un grup dins l’Escola Municpal de Música Frederic Mompou, faran la seva intervenció fins a les 2 del migdia.

De 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda, es farà un dinar conjunt de les dues formacions i músics convidats, i partir de les 5, Joan Chamorro, creador i director de la Sant Andreu Jazz Band, impartirà una "Master Class" a la sala d'actes del Casal de Cultura sobre com acostar pedagògicament l'amor i la il·lusió dels joves a aquest llenguatge musical del Jazz.

A les 6 de la tarda i fins ¼ de 8, tindrà lloc una “Jam Session”, amb l'objectiu d'aconseguir la unió entre els joves talents i els músics experimentats. En ella es comptarà amb destacats músics de Jazz del país i fills de Matadepera, com Josep M. Farràs i Adrià Font, entre d'altres. Per finalitzar, tots junts interpretaran un tema “Dixieland” fent el recorregut fins a l'escenari principal de la plaça Baldiró.

A les 8, les dues formacions faran els seus concerts respectivament, i per finalitzar tocaran un tema col·lectivament.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa

Plaça de Cal Baldiró

Plaça de Cal Baldiró - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa

Plaça del Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.05.2023 | 18:04