El fotògraf Miquel Badia presenta ‘Arbres’

Del 5 de maig al 2 de juny de 2024 de 11:30 a 13:00

L’exposició es pot veure a El Pla.

El fotògraf matadeperenc Miquel Badia és un dels autors escollits per participar al festival d’imatge i fotografia contemporània "Àlbum", que tindrà lloc fins al 2 de juny a diversos espais de Terrassa, i aquest any també a Matadepera. Badia presenta una selecció d’imatges que recullen la seva mirada dins el bosc. Per l’autor, “els arbres modelen el paisatge i conviden a interactuar i fabular, a mimatitzar-s’hi. Perquè els arbres, com nosaltres, segueixen un cicle vital fins a la desaparició. Només en queden els records, uns més fixats i definits, altres més desdibuixat i boirosos”.

L’obra de Badia es podrà visitar del 5 de maig al 2 de juny, al Centre d’Art Contemporani El Pla (Passeig del Pla de Sant Llorenç, 2), els dissabtes i diumenges, d’11 a 13 hores. 

“Àlbum” es presenta com un festival d’art eclèctic i plural que presenta projectes arriscats i crítics en els diferents gèneres i formats de la fotografia i la imatge contemporània. A banda d’apostar per mostrar el treball de joves creadors i creadores, el festival dedica espais a mostrar l’obra artística de professionals de llarg recorregut.

A la imatge, una de les fotografies exposades de Miquel Badia.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

El Pla. Centre d'Art Contemporani

Pla de Sant Llorenç - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 6.05.2024 | 08:33