El Gaudí porta la premiada 'Saben aquell'

Divendres, 26 d'abril de 2024 a les 19.00 h

El film es projecta a l'Auditori de l'Escola de Música.

La Regidoria de Cultura continua la quarta temporada del “Cicle de cinema Gaudí” on programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. A Matadepera, la vuitena sessió del curs tindrà lloc divendres 26 d'abril a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou

El film que es projectarà serà el multipremiat "Saben Aquell" (David Trueba, 2022). Ambientada a la Barcelona de finals dels 60, Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita. L'atracció és instantània i tots dos comencen la història d'amor de les seves vides que culminarà quan Eugenio esdevingui un fenomen de l'humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb "Saben aquell..."
 
El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per a més informació, cliqueu els enllaços annexes a la notícia. La reserva d'entrades es fa a través de l'enllaç que trobareu adjunt a la notícia.

Quin cost té:

4,5 €uros (general) // 3 €uros (amb descompte)

Auditori de l'Escola de Música Frederic Mompou

Plaça Sant Jordi, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.02.2024 | 08:38

Enllaços

Imatges