Espectacle al Pavelló del ‘Five days to dance’

Divendres, 7 de juny de 2019 a les 18.00 h

L’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Matadepera participa entre el 3 i el 7 de juny en un nou projecte “Five days to dance” que en aquesta ocasió presentarà l’espectacle “La veu del silenci”.  L’alumnat treballarà al pavelló municipal durant una setmana per presentar un espectacle final que es realitzarà el dia 7 de juny a les 6 de la tarda al mateix pavelló. L'entrada és de 3 €uros. 

“Five days to dance” és un projecte de dansa teatre que treballa l’expressió i la comunicació corporal dels alumnes, desenvolupant l’educació emocional, millorant-ne l’apoderament i autoestima, a la vegada que facilita l’expressió  dels propis sentiments i emocions. És un projecte que es realitza en llengua anglesa, fet que ens permet donar un plus formatiu als nostres nois i noies. L’activitat funciona com a Treball de Síntesi. Aquesta proposta es pot realitzar gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Joventut, la Regidoria de Cultura i l’AMPA de l’Institut de Matadepera.

Quin cost té:

3 €uros

Pavelló Primer d'Octubre

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Adreça electrònica: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 07.05.2019 | 07:42