Excursió a les Tines del Llobregat

Dissabte, 16 de novembre de 2019 a les 08.00 h

La Unió Excursionista de Matadepera ha organitzat per aquest dissabte 16 de novembre una excursió per fer la Ruta de les Tines del Llobregat i la Riera de Mura. L’excursió sortirà a les 8 del matí des del Pavelló Primer d’Octubre i la idea és desplaçar-se en cotxes particulars fins a Viladordís, al Bages. L’excursió recorrerà 10 quilòmetres, durarà tres hores i té un grau de dificultat fàcil. Cal portar esmorzar.

Durant el segle XIX el Bages va ser la comarca de Catalunya amb més hectàrees de vinya i producció de vi. N’hi ha molts tines i la majoria ben conservades.  S’iniciarà la caminada des de l’Aiguabarreig del Riu Llobregat i Riera de Mura. I es veuran, entre d’altres, les tines de les Solanes, la tina Solitària, la tina transformada, la del Solell de les Generes, la del Pla de les Generes, i passant pel Mirador es davallarà cap a la Casa de les Tines, espectacular conjunt de set tines adossades.

Per participar a l’excursió, cal inscriure’s al correu uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668, facilitant-nos un telèfon de contacte. Més informació al web www.uem.cat Per a més informació, cliqueu sobre el titular. 

A les imatges, el gorg de la riera de Mura i la Casa de les Tines.


 

Pavelló Primer d'Octubre

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Adreça electrònica: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 15.10.2019 | 12:49