'La biblioteca de Mr. Seguin'

Diumenge, 14 d’abril de 2024 a les 19:00

Una comèdia musical de Jordi Folck.

La Regidoria de Cultura programa per aquest primer semestre del 2024 un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al juny i que inclou teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El cinquè espectacle tindrà lloc el diumenge 14 d’abril a les 7 de la tarda al Casal de Cultura i es tracta d’una comèdia musical i literària a propòsit de l’aniversari dels cent anys de Josep Vallverdú: “La biblioteca del Mr. Seguin”, que interpretarà la Companyia Bambadaboom i l’associació cultural Hola, Creador. 

El senyor Alfons Seguín és un bibliotecari que devora els llibres: adora les aventures i la literatura infantil. Té males puces, mal humor... Però en el fons, és encantador amb aquells que estimen els llibres. Ho sap tot de l'escriptor Josep Vallverdú. Però l'Alfons no està sol: l'acompanya una jove estudiant que fa el doctorat sobre Vallverdú i que no el deixa d'interrompre.

El preu de l’entrada és de 7 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta pàgina. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

7 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.01.2024 | 09:11