La guerra amb ulls de nena al Documental del Mes

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 19.00 h

Docs Barcelona organitza per aquest dimarts 20 d’octubre, a les 19 hores, la projecció del documental “Marwa. Petita i valenta”, de la directora jordana amb arrels palestines Dina Naser. El film narra la història de la Marwa, una nena siriana que fuig de la guerra amb la seva família l’any 2012. La protagonista creix en un camp de persones refugiades a Zaatari, Jordània. El pas de la infantesa a l’adolescència en unes condicions de vida tan difícils es converteix en un camí complicat, especialment quan les autoritats interroguen el seu germà gran sobre la possible vinculació amb la milícia extremista. La protagonista afronta els nous reptes amb un esperit fort, obert i valent.

El documental, que es projectarà a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou, mostra la realitat dels nens i nenes que viuen en camps de refugiats i denuncia, a través d’un testimoni en primera persona, les repercussions físiques i psicològiques que implica viure experiències de violència, destrucció i deshumanització. Al llarg dels anys, la directora s’ha especialitzat a retratar històries personals i de comunitats humanes, que sovint tenen relació amb la seva terra natal, Palestina.

Per tal de seguir estrictament les mesures de compliment de l’Escola de Música, l’entrada i sortida dels espectadors del documental serà per la porta que dona directament al parc. L’horari serà de les 18:45 a les 19:00 i caldrà fer una relació dels espectadors amb el nom i alguna dada de contacte (mòbil o correu electrònic). A més a més es prendrà la temperatura a tots els assistents que no podran accedir a la Sala si la temperatura és superior a 37,5. Un cop començat, no es permetrà l’accés a la Sala.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Escola de Música Frederic Mompou / Oficines d'Educació

Plaça Sant Jordi, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Nom de contacte: Natàlia Soteras (Directora Escola de Música)
Telèfon: 93 730 02 52
Telèfon: 93 787 02 00
Adreça electrònica: emmfmompou@gmail.com
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 15.10.2020 | 09:23