‘Loco amoris’ tanca la temporada estable

Diumenge, 2 de juny de 2024 a les 19.00 h

Un espectacle d’humor i emoció sobre l’amor.

La Regidoria de Cultura enllesteix un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que ha inclòs teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El novè i darrer espectacle tindrà lloc el diumenge 2 de juny i serà amb “Loco amoris”, amb Emma Arquillué i Pablo Macho Otero dirigits per Pau Roca. Una parella. Tu i Jo. Jo me'n vaig a estudiar a París. Tu et quedes a Barcelona. Decidim seguir amb la relació malgrat la distància. Però, com continuar sent Nosaltres, si Tu i Jo no estem junts? Qui més qui menys ha viscut, està vivint o viurà una relació a distància: la soledat, la impotència, l’eufòria dels retrobaments, i la sensació que el millor lloc del món és una persona.

El preu de l’entrada és de 7 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta pàgina. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

7 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.01.2024 | 10:11

Enllaços

Vídeo - Àudio