Nova sessió del CineXic

Diumenge, 28 d'abril de 2024 a les 17.30 h

Les sessions estan obertes a un públic familiar.

Òmnium Cultural i la Regidoria de Cultura continuen el “CineXic”, un cicle que pretén impulsar el cinema infantil en català arreu el territori amb una programació estable de pel·lícules per a tota la família. La selecció de films recull produccions audiovisuals de tota mena, on destaca la creativitat, però també els valors pedagògics. Adreçades a infants d’entre 3 i 12 anys, “CineXic” està present a centenars de ciutats i pobles de Catalunya.

Una nova convocatòria tindrà lloc el diumenge 28 d'abril. I serà amb "El viatge d'Ernest i Célestine", dirigida per Jean-Christophe Roger i Julien Chheng, on se'ns explica la història de l’Ernest i la Celestine, que tornen al país de l'Ernest per poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Aleshores, descobreixen que la música ha estat prohibida a tot el país des de fa anys. Amb l'ajuda dels seus còmplices, entre els quals hi ha un misteriós justicier emmascarat, l’Ernest i la Celestine intentaran posar fi a aquesta injustícia, per poder tornar a portar l'alegria al país dels ossos.

La projecció és a 2/4 de 6 de la tarda a l’Auditori de l’Escola de Música Frederic Mompou i el preu de l’entrada és de 4,50€ (3€ l’entrada reduïda). Les entrades es poden adquirir al web www.entrapolis.com, l'enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Quin cost té:

4,5 €uros (general) // 3 €uros (amb descompte)

Auditori de l'Escola de Música Frederic Mompou

Plaça Sant Jordi, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.02.2024 | 09:02