‘Pensaments i sonoritats Bach – Goethe’

Divendres, 3 de maig de 2024 a les 19.00 h

Un nou espectacle de la Temporada Estable.

La Regidoria de Cultura programa per aquest primer semestre del 2024 un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al juny i que inclou teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El setè espectacle tindrà lloc el divendres 3 de maig a les 7 de la tarda al Casal de Cultura i es presenta “Pensaments i sonoritats Bach – Goethe”, un espectacle de música i poesia amb sonates de Johann Sebastian Bach i pensaments i poesies de Johann Wolfgang von Goethe, traduïts per en Joan Maragall.

La música de Bach es caracteritza pel misticisme, l'exuberància de les formes i la innocència expressiva. En aquest concert es reproduiran les sonoritats de Bach, qui va inspirar els pensaments de Goethe, exquisidament traduïts al català per Joan Maragall, qui tanca aquest triangle màgic de meditació profunda, recitats per l’actriu Anna Ycobalzeta.

El preu de l’entrada és de 7 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta pàgina. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

7 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.01.2024 | 09:26