‘Soleriana’ amb Toti Soler i el Cor de Noies

Diumenge, 21 d'abril de 2024 a les 19.00 h

Les entrades ja estan exhaurides. 

La Regidoria de Cultura programa per aquest primer semestre del 2024 un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al juny i que inclou teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El sisè espectacle tindrà lloc el diumenge 21 d’abril a les 7 de la tarda al Casal de Cultura i es presenta ‘Soleriana’, amb Toti Soler i el Cor de Noies de Matadepera sota la direcció de Jaume Sala.

Ara fa deu anys, l’entitat local va presentar un repertori basat en les cançons més conegudes del Toti Soler. Acompanyaven al Cor la Gemma Humet, el Pau Figueres a la guitarra, l’Arnau Figueres a la percussió i el Pep Coca al contrabaix. La proposta va tenir molt èxit i es va fer en diversos llocs del país i el mateix Toti Soler va quedar entusiasmat dels arranjaments i les interpretacions. Deu anys després el cor reprèn la idea, l’amplia amb nou repertori i el mateix Toti se la fa seva i assumeix el paper de solista, a la guitarra i a la veu.

L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i les entrades ja estan exhaurides. 

Quin cost té:

7 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.03.2024 | 12:32