Un recital de nadales ben particular

Diumenge, 12 de desembre de 2021 a les 19.00 h

La Regidoria de Cultura continua un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins aquest desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. La setena sessió tindrà lloc el diumenge 12 de desembre a les 7 de la tarda al Casal de Cultura. L’espectacle que es presenta és “Nadales, un refugi del bombardeig nadalenc més comercial”. I és que a mesura que s’acosta el desembre, el nostre entorn va solemnitzant-se per posar en solfa els mil i un rituals associats a les festes nadalenques, una atapeïda acumulació de celebracions en pocs dies. A l’espectacle s’analitza l’essència d’aquest període per veure com caldria encarar el Nadal del segle XXI. La idea, dramatúrgia, i direcció escènica i musical van a càrrec d’Iban Beltran (contrabaix), Carles Pedragosa (clarinet) i Josep Pedrals (acordió).

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.09.2021 | 08:52