12è Memorial Juan López Martínez

Dimecres, 16 d'octubre de 2019 a les 13:20

Va tenir lloc aquest passat diumenge al Pavelló Primer d’Octubre

El Pavelló Primer d’Octubre va acollir aquest passat diumenge 13 d’octubre la 12ª edició del Memorial Juan López Martínez, que un any més va estar organitzada pel Handbol Veterans Matadepera.

Es va celebrar amb dos partits de handbol en les categories de màster +45 i màster +35. Els equips convidats enguany van ser el Handbol Cat+45 i l’Avannubo BM La Roca que es van enfrontar a dos equips del Handbol Veterans Matadepera, el +45 i el +35, respectivament.

El primer partit disputat entre el Handbol Cat+45 i el Handbol Veterans Matadepera +45 va acabar amb el resultat d’empat a 15 gols. En el segon partit, el Handbol Veterans Matadepera +35 es va imposar a l’Avannubo BM La Roca per un resultat final de 29 a 27, gràcies a una molt bona actuació del porter local, Alfonso Fernández.

El Memorial va comptar amb la presència del regidor d’esports, Albert Recasens, que, amb els pares del jugador homenatjat, van fer lliurament dels respectius trofeus als equips participants. El memorial Juan López Martínez es va instituir l'any 2009 i porta el nom d'un company de l'equip local desaparegut tràgicament quan només tenia 33 anys en un accident laboral.

A la dreta, diversos moments de la trobada esportiva.

Darrera actualització: 16.10.2019 | 09:06

Imatges

. .