La Banda de Matadepera participa al Festival Cityzen

Divendres, 7 de desembre de 2018 a les 01:00

La formació local ha estat convidada per l’exconseller a l’exili Lluís Puig

Brussel·les acollirà aquest 8 de desembre Festival Cityzen, una iniciativa que va néixer aquest estiu arran de la inauguració de l’exposició urnes.cat a la mateixa ciutat. En aquesta ocasió, el festival consistirà en 12 hores ininterrompudes de música per la llibertat, amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans per part de les Nacions Unides i del primer aniversari de la manifestació “Europe, wake up!”.

Al llarg de mig dia, nombrosos grups i formacions musicals, entre els quals la Banda de Matadepera, que ha estat convidada per l’exconseller a l’exili Lluís Puig, compartiran cultura i reivindicació. La cita serà a la sala La Tentation (rue de Laeken, 28) i hi participaran Senyor Oca, Josep Valtonyc, Germà Negre, els Catarres, Nawaris, Miquel Abras, Ernest Crusats, Gerard Quintant i Josep Thió i El Petit de Ca l’Eril, entre d’altres grups. Està previst que la Banda de Matadepera toqui a les 15 hores.

A banda de 12 hores de música, també es podrà degustar la gastronomia catalana i visitar l’exposició “Europe, wake up!”.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web: https://cityzen.cat/

Darrera actualització: 05.12.2018 | 11:32