El Club Halterofília al Campionat d’Espanya

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 13:20

Bons resultats per Andrea Garrido i Dámaris Sosa

El passat diumenge 9 de juny va tenir lloc a Vallecas el XXVII Campionat d’Espanya Absolut Femení d’Halterofília. Dues de les representants del Club Halterofília Matadepera, Andrea Garrido i Dámaris Sosa, van obtenir resultats ben destacats, tant a nivell individual com de selecció catalana absoluta femenina.  

Així, en la categoria de 59 quilos, Andrea Garrido es va classificar a la sisena posició final, fent 67 quilos en arrencada i 85 en dos temps, en una de les categories amb més participació del campionat que va comptar amb 21 participants.

Dámaris Sosa, en canvi, va competir en la categoria de 76 quilos, aconseguint tres medalles, una de bronze (en arrencada, aixecant 74 quilos); una d’or (en dos temps amb 97 quilos), i una de plata (amb total olímpic de 171 quilos). Sosa va aconseguir així ser sots campiona d’Espanya 2019 on va millorar les 3 medalles de bronze obtingudes l’any passat.

A banda d’aquests bons resultats, la Selecció Catalana Femenina va aconseguir ser la millor Federació de tota la competició, amb una medalla d’or, 8 de plata i 2 de bronze.

A la dreta, Garrido i Sosa, amb les seves medalles.

Darrera actualització: 13.06.2019 | 12:23