Comença la Festa Major de Matadepera!

Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 01:10

El tret de sortida és a les 2 amb l'hamburguesada tot i que el pregó no és fins demà. 

Des d'aquest dijous 29 i fins al proper dilluns 2 de setembre, Matadepera tornarà a viure una nova Festa Major, marcada com sempre per un elevat nombre de convocatòries (una setantena), i sense comptar les "propines" que allarguen les festes uns quants dies més.

Actes de tota mena (musicals, esportius, competitius), convocatòries que es recuperen (el Concurs de Totxos i Maquetes), algunes novetats (la Gimcana de cotxes sense carnet), i d'altres ja consolidades (el Sopar de Germanor, els Tastets de les Entitats), seran alguns dels seus ingredients més destacats.

Per aquest dijous està previst l'Hamburguesada Jove (que serà al Bosquet i no a la Plaça de Sant Sebastià com s'havia anunciat), el Torneig de Futbol 7 (al Camp de Futbol Municipal);Skatejam (a l'Skatepark), Exhibicions de Bici Trial (a Can Vinyers); la inauguració de la Mostra d’Art (Casal de Cultura); els Tastets de les Entitats (a la carpa instal·lada entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda del Mas Sot); el Corretapes (amb inici a la Plaça de Sant Jordi); i un concert amb la Fredi’s Jazz Band (també a la carpa) que acabarà amb el grup de versions Sixtus. I des del dimarts i fins aquest dissabte té lloc el Torneig de Futbol Sala a la pista de les Piscines Municipals.

El programa complet de la Festa Major està publicat tant a l'agenda -que trobareu a la dreta de la pàgina principal i que conté els canvis de darrera hora-, com en un document PDF, a la part superior de la pàgina. També en aquesta web anireu trobant ben aviat un complet àlbum de fotos on es recolliran imatges de les convocatòries més destacades.

A la dreta, dues de les convocatòries d’aquest dijous: els tastets de les entitats i el Corretapes (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 29.08.2019 | 13:10

Imatges