Remat final a una Festa Major molt participativa

Dilluns, 2 de setembre de 2019 a les 03:35

El programa d'actes, però, encara s'allarga uns quants dies més. 

Una dotzena d'activitats tanquen oficialment aquest dilluns el programa oficial de la Festa Major, les "propines" del qual encara s'allargaran uns quants dies més. Les activitats comencen a les 10, amb una de les cites més veteranes de les festes, el Concurs de Pintura Infantil a la Plaça del Casal de Cultura, que arriba aquest any a la seva edició número 40. Pels més grans, el també tradicional Vermut al Pavelló a partir de les 12. 

A partir de les 3, Jornada de Portes Obertes al Camp de Golf Municipal i a mitja tarda, a les 5, i a la Plaça de l’Ajuntament, Xocolatada amb el repartiment de premis del Concurs de Pintura Infantil, i una Festa de l’Escuma. A les 6, i al mateix lloc, Taller de Castell i actuació dels Minyons de Terrassa. Es dona la circumstància que una de les primeres actuacions de l’entitat va ser precisament a Matadepera, a la Festa Major de tot just fa 40 anys, al 1979 i va ser la primera, a més, en què van estrenar la seva característica camisa malva.

La missa de difunts a 2/4 de 8 del vespre, la lectura de poemes del "No pot ser mentida" de Matadepera Ràdio a l’Hotel a les 8, la cantada d'havaneres amb els Mariners de Riera a les 8 també i a la carpa, i l'espectacle Piromusical al vial de la riera, entre el carrer Mateu Turu i el carrer Sant Ignasi a partir d'1/4 d'11 posaran punt i final a les celebracions. 

La relació de tots els actes de les festes la trobareu al banner de la pàgina superior de la web, i, a l'apartat de l'agenda, amb els canvis i modificacions d'última hora. 

A la imatges, els Minyons de Terrassa, acte destacat d'aquesta tarda. 

Darrera actualització: 31.08.2019 | 11:57