Tres actes més per rematar el diumenge

Diumenge, 19 de gener de 2020 a les 15:05

Grimpada amb piolets, teatre i havaneres per passar la tarda del penúltim dia de festes. 

Les Festes de Sant Sebastià enllesteixen aquest diumenge amb tres convocatòries més. La primera d’elles, a 2/4 de 6 de la tarda i a la Plaça de Cal Baldiró, amb una Grimpada del pi amb pionets i grampons, una exhibició d’aquesta espectacular tècnica de progressió vertical pròpia de les parets de gel, a càrrec de diversos escaladors. Qui vulgui provar-ho, haurà de dur les seves botes de muntanya i hi haurà sorteig de material pels que arribin al pernil. 

Mitja hora més tard, a les 6, i al Casal de Cultura, teatre amb els Amics del Teatre de Matadepera. I tancarà el diumenge (22.00h, Hotel), un repertori d’havaneres i cançons de taverna amb els Mariners de Riera.

En aquesta mateixa pàgina podeu consultar el programa d'activitats de les festes al banner que trobareu a la dreta de la pàgina, així com totes les activitats, amb els canvis i modificacions d'última hora, a l'apartat de l'agenda.

A la dreta, l'exhibició de la grimpada del pi amb piolets i les havaneres, dos dels actes d'aquesta tarda. Als documents hi trobareu el repertori i la fitxa tècnica de l'obra de teatre. 

Darrera actualització: 17.01.2020 | 18:41