Places vacants a l’EBM Ralet Ralet

Dijous, 24 de setembre de 2020

Les places vacants s’adjudicaran per ordre d’entrada de les sol·licituds.

Passat el període de preinscripció ordinari efectuat el passat mes de maig i un cop exhaurides  les llistes d’espera, l’Ajuntament de Matadepera ha aprovat la convocatòria extraordinària per oferir un total de 10 places vacants a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet. Concretament, es tracta d’1 plaça de P0 (cal que l’infant tingui les 16 setmanes d’edat al moment de fer la sol·licitud), 2 places de P1 (nascuts/des el 2019) i 7 places de P2 (nascuts/des el 2018).

Les sol·licituds es podran fer des de demà, 25 de setembre, un dia després de la publicació de l’edicte al tauler d’anuncis, i les places s’adjudicaran per ordre d’entrada al registre de l’Ajuntament.

El formulari per tramitar les sol·licituds i la documentació necessària (DNI progenitor/s, llibre de família i tarja sanitària) es podrà presentar de forma telemàtica, mitjançant el següent enllaç: https://bpm.matadepera.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=235, o bé, presencialment, tot demanant cita prèvia a l’OAC de l’Ajuntament (937870200).

Un cop rebudes totes les sol·licituds per ordre d’entrada, s’aniran adjudicant les places vacants i des de la regidoria d’ensenyament es contactarà directament amb totes les famílies per indicar com han de fer la matriculació o bé si queden en llista d’espera.

 

A la dreta, dues imatges de la recepció d'alumnes a l'entrada de l'EBM Ralet Ralet. (Fotos: Miquel Badia)

 

Darrera actualització: 24.09.2020 | 14:11