La zona blava també fa vacances

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 06:55

A partir del dia 22 hi haurà més places d’aparcament.

Com és habitual d’altres anys, la zona d'estacionament de pagament a Matadepera serà de franc durant les tres primeres setmanes d’aquest mes d’agost, fins al 21 inclòs. Les zones blaves estan concentrades al centre del poble, principalment als carrers Sant Joan i Sant Llorenç, la carretera de Terrassa, el Passeig Àngel Guimerà i la plaça de l'Ajuntament. A partir del 22 d’agost, l’horari en què s'haurà de pagar per aparcar serà l’habitual: de dilluns a divendres de 9.00h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h, i els dissabtes de 9 a 14 h. Es possible fer el pagament als 8 parquímetres repartits pel poble o a través de l'aplicació Easypark.

Per altra banda, l’aparcament soterrat del Casal de Cultura estarà tancat de l’1 al 21, tret dels cotxes a pupil·latge. A partir del 22 tornarà a estar obert per a tothom.

Noves places d’aparcament

A partir del 22 d’agost, quan torni a estar en funcionament la zona blava, s’incorporarà una nova zona, la de l’Ajuntament, per tal de facilitar les gestions que s’hi hagin de fer, així com també al CAP. En total seran 14 noves places, les que estant actualment en blanc en bateria sota el CAP (reservant-se tres pel personal), així com les de darrera l’Ajuntament, al carrer Montserrat. Per tal de facilitar el pagament, es traslladarà el parquímetre actualment situat al carrer Joan Paloma que passarà a la zona de l’Ajuntament.  

Finalment, quatre places de zona blava ubicades al Joan Paloma, al costat de bombers, deixaran de ser-ho i es transformaran en una plaça per a motos (1 reservada a la policia i 2 per motos lliures), i tres places d'aparcament exclusiu per a vehicles autoritzats.

A la dreta, un dels punts de pagament de la zona blava. A sota, visió zenital de com quedarà la nova àrea de zona blava Ajuntament.

Darrera actualització: 27.07.2022 | 09:34

Imatges