Campionat de golf de Sant Sebastià

Dimecres, 18 de gener de 2023

Va tenir lloc al Camp de Golf Municipal.

El Camp de Golf Municipal de Matadepera va acollir el passat cap de setmana dels dies 14 i 15 de gener el tradicional Campionat de Sant Sebastià. Tots els participants van rebre un fuet obsequi de la Germandat de Sebastià. L’alcalde de Matadepera Nil López, acompanyat pel primer tinent d’alcalde Marcel·lí Bosch, i el regidor d’esports Albert Recasens, van presidir diumenge a la tarda l’acte d’entrega de premis, que va incloure un sorteig de obsequis entre tots els participants.

Montse Turu Segura va ser la primera classificada en Handicap Inferior Femení. Salvador Páez Gallardo ve guanyar en Handicap Inferior Masculí, i Albert Turu Segura, en Handicap Superior Masculí. Pere Gallego Garcia es va endur el premi en Scratch Masculí.

Els danys causats pels senglars en la matinada de dissabte van impedir que es pogués jugar el forat 4. Per aquest motiu, aquest forat va ser puntuat com a par per tots els participants, tant de dissabte com de diumenge.

El Camp de Golf Municipal vol expressar el seu agraïment per la col·laboració dels diferents patrocinadors que han aportat obsequis pel tradicional sorteig que va cloure l’acte d’entrega de premis: Restaurant Can Vinyers, Restaurant La Mola i Matadepera Comerç, així com diversos clubs de golf de Catalunya.

La propera prova que es disputarà en aquestes instal·lacions és el campionat de Carnestoltes, previst pel proper 26 de febrer.

A les imatges, fotos dels guanyadors (Fotos: Camp de Golf Municipal).

Darrera actualització: 17.01.2023 | 13:56

Imatges