La Policia fa balanç del primer quadrimestre

Dilluns, 5 de juny de 2023 a les 07:00

Els robatoris es continuen mantenint a la baixa.

La Policia Local de Matadepera acaba de presentar el balanç de les seves actuacions del primer quadrimestre de l’any 2023. En declaracions a Matadepera.cat, el regidor en funcions de Seguretat i Protecció Civil Marcel·lí Bosch ha manifestat que “són notablement millors a les del mateix període de l’any passat, tot i que no podem baixar la guàrdia”. 

Així, de gener a abril s’han produït 2 robatoris amb força a domicilis (al mateix període de l’any passat en van ser 14); cap a l’interior de vehicles (l’any passat se’n van produir 5), i 3 temptatives d’ocupació avortades per la Policia Local (l’any passat en van ser també 3). En números rodons, el total de serveis realitzats al primer quadrimestre del 2023 es xifren en 1.104 (davant els 1.460 de l’any passat), i s’han rebut 1.602 trucades (davant les 1.395 més que al 2021).

Entrant més al detall, s’han realitzat 85 punts estàtics de control (davant els 125 de l’any passat); 138 identificacions de persones i vehicles (davant els 102 de l’any passat); i 83 serveis per alarmes (cap positiva) respecte a les 71 de l’any passat (de les que només 1 era positiva). També hi ha hagut 62 serveis per sorolls per molèsties (davant els 52 de l’any passat).

“Estem satisfets del balanç d’aquest primer quadrimestre de l’any”, ha manifestat el regidor en funcions Bosch, “perquè hem incrementat notablement la vigilància, i la baixa sinistralitat de robatoris n’és una bona mostra. Per altra banda, la col·laboració amb Mossos d’Esquadra i la participació ciutadana ha estat també essencial en aquests bons resultats. Però no podem baixar gens, gens la guàrdia. Cal continuar estant ben alerta”.

A la imatges, les dependències policials de Matadepera (foto: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 01.06.2023 | 11:14