Comencen les Festes de Sant Sebastià

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 05:45

S'allargaran fins al dilluns 22 de gener. 

Amb la trobada per anar a buscar el pi per Sant Esteve i l'ofrena d'un pi a la Parròquia de Sant Joan aquest dijous (símbol de la unió del sagrat i del profà d'aquestes celebracions), aquest divendres arrenca oficialment una nova edició de les Festes de Sant Sebastià que organitza un any més la Germandat de Sant Sebastià. Fins al dilluns 22 de gener, convocatòries de tota mena recuperaran de manera lúdica i festiva una Matadepera rural que ja queda enrere en el temps.

Malgrat els dos actes comentats, el tret de sortida de les festes és aquest divendres, amb el pi dels nens, la seva plantada, i el correfoc i la marxa de torxes. En aquest sentit, l'Ajuntament de Matadepera ha dictat un ban al respecte del correfoc que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina. El primer dia culminarà amb un sopar de les fogueres, i un nou Torneig de Sant Bestiar que s’allargarà fins a les 2 de la matinada.  

Trobareu tota la informació de les festes a l’Agenda d’aquesta mateixa pàgina (on estan desglossats els actes un per un però també al banner de la part superior de la pàgina. 

A les fotos, l'ofrena del pi d'aquest dijous. Aquest any i com a novetat, els Amics dels Gegants de Matadepera han entrat el Llorenç i l'Agnès a la Parròquia i han presidit l'ofrena del pi des d'un lateral (Fotos: Miquel Badia). També podeu veure el vídeo resum elaborat per Matadepera TV sobre l'acte d'ahir. 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 08:26

Documents

Vídeo - Àudio

Imatges