I ja tenim aquí... el Gran Concurs de Grimpaires!

Dissabte, 20 de gener de 2024 a les 06:50

L'acte es podrà seguir per Matadepera Ràdio.

El Gran Concurs de Grimpaires a la Plaça de Cal Baldiró és un dels actes centrals de les festes. Un concurs que es realitza des del 1975 i que amb agilitat, tècnica i experiència tothom busca el mateix: el pernil. A les 10 del matí s'obriran les inscripcions que es tancaran a l'arribar el centenar d'inscrits.

Es començarà amb els 10 millors classificats del concurs infantil de grimpaires de la setmana anterior, i tot seguit, la resta de categories amb opció de premi, acabant, com sempre, amb els millors grimpaires d’anys anteriors. Com és costum, tots els grimpadors estaran encordats i assegurats per experts escaladors, grimpaires i alpinistes matadeperencs.

Les categories amb premi als tres millors classificats seran: General (F/M) i Jovent de 10 a 18 anys (F/M). També es farà entrega d’un premi als guanyadors de més de més 40 (F/M) i a la Grimpada Tradicional (F/M). El primer classificat de la general, en categoria femenina i masculina, guanyarà un pernil.

El Concurs de Grimpaires, també a Matadepera Ràdio

Matadepera Ràdio també hi estarà present, un any més. Part de l’equip del “Lucky Txei”, el magazine d’actualitat que s’emet els dilluns a les 7 de la tarda amb “aquells nois tan macos”, Jan Aymerich i Roger Fabra, seran els encarregats de seguir totes les incidències de la convocatòria en una programació especial que arrencarà a les 11 del matí i on un dels seus components, en Santi Calvache, component de la Germandat de Sant Sebastià, explicarà les tècniques que s'utilitzen. 

I també els tastets

Per a tothom qui vulgui degustar uns tastets deliciosos, es comptarà amb la participació de diferents grups formats per carrers o zones de Matadepera, que obsequiaran als vianants amb receptes tradicionals, versionades, secretes i creatives. Aquest any, com a novetat, els tastets estaran a la Plaça del Casal de Cultura durant el matí de dissabte. Organitzen Les Colles dels Tastets.

Darrera actualització: 20.01.2024 | 13:50