Jordi Autonell torna a ser el grimpaire guanyador

Dissabte, 20 de gener de 2024 a les 12:40

Maria Amat ha tornat a ser primera classificada femenina.

Després d’un dia de pluja que ha deixat un pi més difícil de grimpar a causa de la humitat, la Plaça de Cal Baldiró ha acollit aquest matí de dissabte el Gran Concurs de Grimpaires, una de les convocatòries més destacades de les Festes de Sant Sebastià

Quinze anys més tard d'haver guanyat el concurs d'una manera tan sorprenent com innovadora, Jordi Autonell ha tornat a proclamar-se guanyador… i per sisè cop. Hi ha invertit només 19 segons, i ho ha tornat a fer de la manera "moderna", guanyant també la categoria de majors de 40 anys.

En segona posició, i amb 39 segons, el guanyador ha estat Xavi Jurado (que també ha guanyat en la categoria “tradicional”), i en tercera posició, 41 segons ha invertit Joan Trabal en tocar el pernil.

Pel que fa a la classificació femenina, la guanyadora ha estat Maria Amat (1’02”), que ha tornat a ser la primera, després d’aconseguir-ho l’any passat. Amat, a més, també s’ha emportat el premi de la categoria “tradicional”. Les dues altres components del pódium han estat Núria Ramón (1’59”), que l’any passat també va quedar en segona posició, i Clara López, que ha tocat el pernil amb 2 minuts i 8 segons.

Els guanyadors en la categoria juvenil masculina han estat Jan Riba (1’42”) i Xavier Sanromà (2’31”), i en la femenina, Ivet brossa (2’14”), Carla Oller (2’22”) i Júlia Viñas (2’40”).

Finalment, la mainada guanyadora ha estat, en la categoria masculina, Kitus Riba, Magí Gil, Biel Crespi, i en la femenina, Bruna Creus i Júlia Gorina

L’acte que ha acabat quan encara no eren dos quarts de 2, s’ha pogut seguir també a través de Matadepera Ràdio on part l’equip del “Lucky Txei”, integrat per Jan Aymerich i Roger Fabra han seguit totes les incidències des de les onze del matí.

A les imatges, els guanyadors, recollint els seus premis (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 20.01.2024 | 15:43

Imatges