Reconeixement per la Setmana de Residus

Dissabte, 27 de gener de 2024 a les 14:10

Es van dur a terme diverses activitats.

L’Agència de Residus de Catalunya, amb seu director Isaac Peraire al capdavant, ha agraït la labor de l’Ajuntament de Matadepera en la participació de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que va tenir lloc el passat mes novembre. I ho ha fet amb un diploma on s’expressa l’agraïment “per haver contribuït a reduir la generació de residus”.

Matadepera s’hi va afegir un any més, amb un cicle d’activitats on hi van participar una cinquantena de regions d’Europa, que tenen per objectiu conscienciar sobre el tractament de residus i la protecció del Medi Ambient.

L’Àrea de Serveis, en col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient va programar una sèrie d’activitats que incloïen, entre d’altres, dues exposicions, visites escolars a la Deixalleria, una entrega de Boc’s and Roll’s (envoltoris per entrepans) i ampolles de vidre a alumnes, tallers sobre medi ambient, i recollida de roba als equipaments municipals i centres educatius que una vegada més va dur a  terme Solidança, i on es van recollir 960 quilos de roba.  

A la dreta, el diploma lliurat a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 26.01.2024 | 08:15