Jan Margarit torna a guanyar la Mont-rodon

Diumenge, 4 de febrer de 2024 a les 13:35

Núria Tarragó Clop ha quedat primera en femení. 

 

La Unió Excursionista de Matadepera ha tornat a organitzar aquest primer diumenge de febrer al matí, i com és habitual per aquestes dates, una nova cursa de la Mont-rodon. Comptant amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del Club Esportiu Cros Matadepera, aquest diumenge s'ha batut un rècord de participació, amb prop de 650 corredors: 500 inscrits en categoria adulta i 30 més sense dorsal que s'han inscrit a primera hora d'aquest matí, i 100 nens inscrits i una desena més que s'han apuntat també a última hora.  

Amb una temperatura agradable, gairebé calorosa, per aquests dies d’hivern que ha fregat els 20º a les 10 del matí, hora en què s’ha donat el tret d’inici de la cursa, el corredor matadeperenc Jan Margarit ha completat 14 quilòmetres i mig de recorregut  amb 1 hora 4 minuts i 6 segons, repetint victòria per tercer any consecutiu. Margarit ha estat seguit per Raúl Cruz Ruiz (1h, 6' 24"), i Oriol Barbany Bofill (1h 09’10”) que ha tancat el podi guanyador. Pel que fa a la classificació femenina, ha estat encapçalada per Núria Tarragó Clop (1h 14’ 48”), seguida de Rosa Maria Nieto Zamora (1h 22’ 20”) i Carla Miquel Blasco (1h 23’ 05”). Al podi també es va homenatjar al matadeperenc Marc Otero, que disputava la seva cursa 750.

Amb un recorregut de 14,5 km de distància i 690 metres de desnivell positiu, la competició ha transcorregut pel massís de Mont- rodon i la Costa del Tet, i l’itinerari ha estat pràcticament igual que en la passada edició, amb la diferència que la tornada s'ha fet en el sentit habitual, no com l’any passat que es va invertir amb motiu del 15è aniversari. Les modificacions en el recorregut s’han fet per minimitzar els trams d’asfalt.

A les imatges, diversos moments de la cursa de diumenge (Fotos: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 06.02.2024 | 09:56