Dia Mundial de la Ràdio a la municipal

Dimarts, 13 de febrer de 2024 a les 06:10

Es farà un petit homenatge als programes més veterans.

La UNESCO va decretar l’any 2011 que el 13 de febrer seria el Dia Mundial de la Ràdio. Un any més, el que fa ja nou, Matadepera Ràdio s’hi afegeix proposant en aquesta ocasió un homenatge als programes i col·laboradors que porten més de vint anys en antena.

Es tracta de “Sonotone” (22 anys en antena) amb Ivan Caparrós i David Benaiges ; “Ones de Jazz” (23 anys en antena) amb Francesc Gil, Francesc Florensa i Pere Farreras; “No pot ser mentida” (26 anys d’emissió), amb Pere Ejarque, Mireia Sol i Josep Maria Cistaré; Maria Glòria Farrés, que porta 31 anys fent ràdio i que actualment és directora del “Radioteatre”, i Toni Martínez, que ha col·laborat en diversos espais de l’emissora i que porta 37 anys consecutius en antena.  

A tots ells se’ls homenatja a les hores en punt d’aquest dimarts des de les 7 del matí i fins a les 7 de la tarda.

Maria Glòria Farrés al "Catalunya Nit"

Per altra banda, Maria Glòria Farrés va ser entrevistada el passat divendres 9 de febrer a Catalunya Ràdio, al programa "Catalunya Nit" que presenta Manel Alias. Farrés va repassar la seva carrera a la ràdio des que va començar, amb 17 anys i fins als nostres dies, en què ratllant la norantena, encara col·labora a Matadepera Ràdio amb l'emissió d'una obra de radioteatre que passa per antena el darrer dimecres de cada mes a les 10 de la nit. Podeu recuperar l'entrevista a l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia. 

A la imatge, un fotomuntatge amb els col·laboradors més veterans: d’esquerra a dreta i de dalt a abaix, Ivan Caparrós, “Ones de Jazz”; Mireia Sol, Pere Ejarque i Josep Maria Cistaré ("No pot ser mentida"), en una fotografia als antics estudis, Toni Martínez i Maria Glòria Farrés. A sota, Farrés amb el Joan Carles Peris i Manel Alías, als estudis de Matadepera Ràdio quan es va fer l'entrevista. 

Darrera actualització: 13.02.2024 | 07:11