Campionat de Carnestoltes al Camp de Golf

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 14:10

Joan Cortada i Miquel Cortada van ser els guanyadors

Les instal·lacions del Camp de Golf Municipal van acollir el passat diumenge 18 de febrer el tradicional Campionat de Carnestoltes, en el qual van participar un total de dotze parelles de jugadors. 

Joan Cortada Rius i Miquel Cortada Rius van ser els primers classificats en handicap indistint en aquesta competició de divuit forats, seguits de Josep Prats Mañosa i Jordi Soler Tomàs. Emiliano García Díaz i Manuel Alfonso Amo van ser els primers classificats en Scratch.

El proper 10 de març, es disputarà la primera prova de la Lligueta 9 Forats corresponent al present any 2024. Aquesta competició consta de sis proves que es perllongaran fins el 24 de novembre. Per la classificació final puntuaran els quatre millors resultats d’aquestes sis proves. Hi haurà trofeus en les categories Handicap Indistint Masculí/Femení (primer i segon classificat), Handicap Indistint Infantil/Cadet (primer classificat), Handicap Indistint Benjamí/Aleví (primer classificat), Scratch Masculí (primer classificat) i Scratch Femení (primera classificada).

Darrera actualització: 21.02.2024 | 14:42