‘Acceleració en òrbita’ selecciona 6 pimes per ajudar-les

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 11:10

El termini de presentació de candidatures finalitza el 28 de febrer

L’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc de les activitats  que es desenvolupen a l’Orbital 40, el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, impulsen per setè any consecutiu el programa “Acceleració en Òrbita” amb l’objectiu de donar suport, eines i acompanyament a pimes i empreses individuals (autònoms) amb un major potencial per tal d’accelerar el seu procés de creixement.

D’entre totes les candidatures rebudes, se’n seleccionaran un total de sis, d’acord amb els següents requisits de participació: vocació internacional, potencial de creixement i que siguin innovadores i ubicades a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls.

Les empreses seleccionades començaran fent dos tallers en grup on es treballarà el seu model de negoci des d’una visió teòrica i pràctica. Aquestes dues formacions seran el punt de partida per definir un pla d’acció per a cada empresa, que s’executarà a través d’accions individuals de la mà de professionals de consultoria especialitzats. El programa, que forma part de les línies estratègiques del present mandat d’incorporar més valor dins les empreses  ja creades a través de l’impuls i l’acceleració, es durà a terme al llarg de l’any 2020 i no suposarà cap cost per a les empreses seleccionades ja què està 100% subvencionat.

Per poder formalitzar la candidatura serà necessari emplenar la sol·licitud a través de l’enllaç https://forms.gle/AVCisLknkZ5zgJzf8. El termini per formalitzar les inscripcions finalitza aquest el 28 de  febrer a les 15 h i el dia 6 de març es comunicaran les candidatures seleccionades. El 13 de març tindrà lloc l’acte de benvinguda del programa i el primer taller grupal.

Aquest programa rep el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 24.02.2020 | 11:04