'Breaking social', nou Documental del Mes

Dimarts, 9 d’abril de 2024

Es projectarà a l'Auditori de l’Escola de Música.

La Regidoria de Cultura continua la novena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català, i amb entrada gratuïta. La sessió del mes d'abril tindrà lloc aquest dimarts 9 a les 7 de la tarda, on sempre, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

I serà amb "Breaking Social" (Fredrik Gertten, 2023). Totes les societats es basen en la idea d'un contracte social. Se'ns diu que si treballem amb afany, si tractem als altres amb respecte, si juguem conforme a les normes, ens recompensarem. Però després hi ha els trencadors de regles. Aquells que utilitzen paradisos fiscals i obtenen beneficis sense retornar a la societat. "Breaking Social" analitza els patrons globals de cleptocràcia i extractivisme. 

L’entrada és de franc, però cal fer reservar prèvia a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina. També es pot veure la sessió online enviant un correu a cultura@matadepera.cat

Darrera actualització: 8.04.2024 | 11:23