Comença una nova temporada d’arts escèniques

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 14:10

Arrenca aquest divendres i s’allarga fins a finals de desembre

La Regidoria de Cultura ha programat una nova temporada d’arts escèniques que inclou diverses disciplines artístiques presidides per la música i el teatre, tot i que també amb una preeminència ben destacada per les quatre funcions d’Els Pastorets que tindran lloc al Pavelló Primer d’Octubre al Nadal.

Entre les propostes més destacades hi ha la col·laboració amb el Festival TNT de creació contemporània (que tindrà lloc aquest divendres); el teatre musical “Al sud del Paral·lel” (4 d’octubre); la música de Karol Green  i el Barcelona Soul Choir (25 d’octubre); el monòleg de Mont Plans “Sembla que rigui” (17 de novembre); la música amb els pianistes Marta Zabaleta i Miguel Borges Coelho (29 de novembre), i el teatre d’objectes “La Celestina” (13 de desembre). També hi ha programats tres espectacles per a la canalla que tindran lloc els dies 5 d’octubre (“30 elefants sota un paraigua”), 10 de novembre (“Hansel i Gretel perduts al bosc”) i 22 de desembre (“Gospel for kids”).

El preu per a cada espectacle és de 5 €uros, tot i que es poden adquirir abonaments que permeten assistir de franc a un quart espectacle si es compra l’entrada de tres.

Tota la informació la trobareu al banner d’aquesta web, així com a l’agenda.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 12:49