Concentració de suport al restaurant de La Mola

Dimecres, 17 de gener de 2024 a les 12:55

S’han presentat 14.400 signatures en contra del tancament.

Una cinquantena de persones s’han concentrat aquest migdia davant l’Ajuntament de Matadepera per donar suport al Restaurant La Mola, que tancarà les seves portes el proper dissabte 20 de gener, després que la Diputació de Barcelona declarés que la concessió era improrrogable, i anunciés un nou model gestió que presentarà precisament aquest dijous a Matadepera.

Des que es va anunciar el seu tancament, el passat mes de novembre, nombroses persones s’hi han manifestat en contra, i a la concentració d’avui s’han presentat les 14.400 signatures de suport. El mateix es pensa fer aquest dijous a les 12 del migdia a la seu de la Diputació de Barcelona, a la Rambla Catalunya. El 20 de gener, data del tancament de l’establiment, també hi haurà una manifestació pro-restaurant. Està convocada a les 12 hores al cim de La Mola i els propietaris fan una crida a la participació.

Els actuals gestors del restaurant van encarregar-se del restaurant l’any 1966, tot i que des del 1941 ja hi havia hagut un establiment on se servien menjars i begudes. Actualment hi treballen una vintena de persones.

La Mola pertany al terme municipal de Matadepera, on hi ha el conjunt monumental del monestir de Sant Llorenç del Munt, datat el segle X i que és propietat de la Diputació de Barcelona i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, El Parc Natural ocupa 13.694 hectàrees protegides i rep més 300.000 visitants a l’any. 

A les imatges, diversos moments de la concentració d’aquest migdia (Fotos: Miquel Badia)

Darrera actualització: 17.01.2024 | 12:57

Imatges