Convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 01:15

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 de juny

L’Agencia d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer, adreçada a persones físiques que tinguin un contracte que constitueixi el seu domicili habitual.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 7 de juny. Les bases d’aquesta convocatòria, així com els models dels impresos normalitzats de  la sol·licitud es poden descarregar a la pàgina web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i a la pàgina web del Consell Comarcal els enllaços de les quals els trobareu a la dreta d'aquesta pàgina. 

També estaran disponibles a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament  (plaça de l’Ajuntament, 1, tel. 93 787 02 00) o bé a les dependències de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Occidental (carretera N-150, km 15, 08227 Terrassa, tel. 93 727 35 34).

Les sol·licituds, acompanyades amb la documentació, s’han de presentar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Occidental. No obstant, per facilitar la seva presentació, els ciutadans de Matadepera també podran portar la documentació a l’OAC de l’Ajuntament de Matadepera, que únicament trametrà les sol·licituds a aquesta, sense cap altre tràmit.

Podeu descarregar-vos més informació sobre els tràmits a seguir al document que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.

Darrera actualització: 25.04.2019 | 07:12