‘Cures en la diàspora’, al ‘MTD Notícies’  

Dijous, 16 de novembre de 2023

També es tractarà la xerrada de les aus rapinyaires.

Matadepera Ràdio (107.1 FM i www.matadeperaradio.cat) emet aquest dijous al vespre un nou informatiu local. Aquesta setmana passaran per la ràdio Míriam Vila i Paula Solís, responsables amb Marta Ribera del curt “Cures en la diàspora” que es projectarà aquest divendres al Casal de Cultura i que aniran acompanyades de dues de les seves protagonistes, Dialla Diarra i Anna Slizinova. També es parlarà amb el biòleg Roger Puig que impartirà una conferència la setmana que ve sobre les aus rapinyaires del Parc Natural. El repàs de titulars més destacats amb Míriam Vila, l’agenda de la setmana i un tema musical acabaran l’informatiu.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui, i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre, repetint-se els divendres a la mateixa hora. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

A la imatge, Paula Solís, Dialla Diarra, Anna Slizinova i Míriam Vila, als estudis de Matadepera Ràdio (Foto: Comunicació).

Darrera actualització: 16.11.2023 | 15:33