Curs de monitors de lleure infantil i juvenil

Divendres, 5 d'agost de 2022 a les 06:05

Serà del 5 al 25 de setembre, a la sala Parroquial.

La Parròquia de Matadepera organitza per aquest proper de mes de setembre un curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil a Matadepera. Impartit per la Fundació Pere Tarrés, està dirigit a qualsevol persona major de 18 anys amb interès o que estigui treballant com a animador de lleure en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes i vulgui obtenir formació global bàsica com a monitor. 

El curs de monitor prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

La formació començarà el 5 de setembre i finalitzarà el 25 del mateix mes, en horari de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores. En total, es realitzaran 150 hores teòriques i 160 hores pràctiques. El cost del curs és de 235€. En acabat, s’obtindrà la titulació emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació i inscripcions, podeu clicar l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 27.07.2022 | 09:32