Dia Internacional contra l’homofòbia al futbol

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 06:55

El Consell Comarcal disposa d’un taller de conscienciació.

Aquest divendres 19 de febrer es commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol, una data que recorda la del naixement del futbolista professional Justin Fashanu (1961-1998), símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI+ en aquest esport.

L’Ajuntament de Matadepera, a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental vol compartir el compromís a favor de la igualtat i treballar conjuntament per a eradicar l'LGTBI-fòbia als camps de futbol, i què qualsevol persona, sigui quina sigui la seva orientació sexual, puguin sentir-se lliure.

El Consell Comarcal ha posat a disposició dels clubs de futbol de la comarca el taller formatiu online i gratuït ‘LGTBI-fòbia al món del futbol’, que es pot sol·licitar a través de l’adreça electrònica ccvoc.activitats@ccvoc.cat. Aquesta formació, dirigida a totes aquelles persones que desenvolupin tasques a les entitats de futbol, té com a finalitat conèixer els orígens de la discriminació per motius de gènere i oferir eines a les entitats esportives per aturar la LGTBIfòbia.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 11:00