El Matadepera Drac Esquí s'estrena amb èxit.

Diumenge, 4 de febrer de 2024 a les 07:00

Una cinquantena de matadeperencs s’hi van animar.

Amb l’eslògan, "Tornar a portar la neu al poble", una cinquantena de matadeperencs van participar el passat 27 de gener a la primera sortida del Matadepera Drac Esquí Club, l’entitat que vol recuperar l’esperit del Drac Esquí Club.

L'estació de Font-Romeu va ser l'escenari escollit pel naixement de l’entitat, punt de trobada on s’hi van desplaçar els esquiadors, bé amb l’autobús noliejat per l’entitat o amb cotxes particulars. Els assistents van poder gaudir d'una esplèndida jornada, on cadascú va poder gaudir de l'esquí, l'snowboard o d'altres activitats amb la neu.

Fonts de l’entitat han declarat que “estem molt satisfets d'aquesta primera experiència. Les primeres vegades no són senzilles, però hem aconseguit l'objectiu de tornar la neu al poble i d'engrescar a mig centenar de vilatans per aquesta primera esquiada. Des del Club esperem que sigui la primera de moltes i que aquesta xifra es quedi petita a la pròxima sortida. Només ens queda agrair a tots els que ens han fet confiança, als que ens han ajudat i als que s'han interessat per l'activitat, però no han pogut venir. Estem segurs que ho faran més endavant!".

El club disposa de diversos canals de difusió: la pàgina web www.dracesquiclub.cat, el correu dracesquiclub@gmail.com i instagram a @dracesquiclub

Darrera actualització: 02.02.2024 | 09:14