El “No pot ser mentida” arriba a les 800 edicions

Dimarts, 23 de gener de 2024 a les 19:15

És un dels programes més veterans de Matadepera Ràdio

“No pot ser mentida” el programa de poesia de Matadepera Ràdio ha arribat a les seves primeres 800 edicions. Convertit en un dels espais més veterans de l’emissora, va començar les seves emissions el desembre de 1998, i des de llavors, ha estat tot un referent a l'emissora local, no només per la temàtica tractada (insòlita, en qualsevol emissora), sinó per algunes de les personalitats que han passat pels estudis.

El “No pot ser mentida” va guanyar el guardó al “Millor programa de l’emissora” a la temporada 2001/02, i actualment s’emet els dimarts a les 10 de la nit. El “No pot ser mentida” va començar amb Cesc Bosch, Miquel Herreros, Marc Masdeu i Pere Ejarque. Al llarg dels anys, hi ha col·laborat també Pol Oliveres, Marta Álvarez, Cristina Sánchez, i Marc Julià, i actualment, i des del programa 250, els seus integrants són els ja mencionats Ejarque i Masdeu, Mireia Sol i Josep Maria Cistaré. D’ençà la temporada passada, el “No pot ser mentida” també forma part de la graella d’Ona Digital i, recentment, s’ha incorporat a Podcats.cat, la plataforma de podcasts en llengua catalana.

A la foto, Mireia Sol, Pere Ejarque i Josep Maria Cistaré als vells estudis de Matadepera Ràdio en la seva edició 400. A sota, als nous estudis del Casal, que van estrenar el 22 de desembre de 2009.

Darrera actualització: 23.01.2024 | 13:48

Imatges