El SIAD inaugura un servei itinerant

Dimecres, 10 d’abril de 2024

Matadepera és un dels municipis escollits.

El SIAD, el Servei d’informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Vallès Occidental inaugura un servei d’atenció psicològica itinerant pels municipis de menys de 20.000 habitants, un dels quals, doncs és el de Matadepera. Aquest nou servei consistirà amb la incorporació d’una tècnica psicòloga que oferirà un servei d’informació, assessorament, primera atenció i acompanyament amb relació a l’exercici dels drets de les dones en tots els àmbits relacionats amb llur vida laboral, social, personal i familiar, especialment les que pateixen situacions de violència masclista.

El SIAD també realitza assessorament tècnic a personal de l’administració local de la comarca sobre temes relatius a la incorporació de la perspectiva de gènere i accions en favor de l’eradicació de la violència masclista.

A banda de Matadepera, el SIAD itinerant es pot trobar als següents municipis: Castellbisbal, Gallifa, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls. Es pot demanar cita prèvia al telèfon 662 95 98 80 i al correu electrònic ccvoc.genere@ccvoc.cat.

Darrera actualització: 10.04.2024 | 15:21