El WhatsMat arriba als 500 primers usuaris

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 06:50

El canal compleix el seu primer mes de funcionament.

Un mes després de presentar-se oficialment, l’Ajuntament de Matadepera ha anunciat que el WhatsMat, el nou canal de comunicació amb el ciutadà, ha arribat ja als primers 500 usuaris. El WhatsMat, que ofereix, essencialment, les mateixes prestacions de la coneguda aplicació de mòbil WhatApp però amb alguns avantatges més, ha rebut també una vuitantena de consultes per part dels ciutadans que s’hi ha subscrit, la majoria d’elles referents a informació sobre tràmits, horaris, autobusos i sobre tot via pública. Tanmateix, el canal també ha publicat diverses noticies d’interès, la primera de les quals, la retirada del pi que va tenir lloc el passat divendres 24 de gener.

Per formar part d’aquest canal, l’interessat es pot inscriure fàcilment i de forma gratuïta enviant un WhatsApp al telèfon fix del mateix ajuntament, que també servirà per a l’aplicació: 93 787 02 00, i sol·licitant l’alta del servei, però també a través de l’enllaç que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina. En poca estona es demanarà confirmació per part de l’Ajuntament de poder enviar missatges i també que es guardi el número com a contacte. El servei es podrà donar de baixa en qualsevol moment i compleix estrictament tota la normativa de protecció de dades.

El gran avantatge que tindrà el servei és que, a diferència del Telegram, és bidireccional, és a dir, l’usuari pot fer consultes a l’Ajuntament en els horaris d’atenció al públic (de 8.15 a 2.00 del migdia de dilluns a divendres i les tardes de dimecres de 16.00 a 19.00), sense que aquestes siguin visibles a la resta d’usuaris però també rebre puntualment informació municipal.

“La idea que ens vam marcar en un principi era arribar a tothom”, ha apuntat el regidor de comunicació i noves tecnologies Xavi Mampel, “però de manera que fos l’administració la que s'adaptés als canals, eines i llenguatge que utilitza el ciutadà, i no al revés. Haver arribat a 500 usuaris en només un mes és una dada molt engrescadora per començar”.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 10:50