Es presenta la 14a edició de la Mont-rodon

Divendres, 7 de gener de 2022 a les 06:35

Tindrà lloc el proper diumenge 6 de febrer. 

Després d’haver-la hagut de suspendre l’any passat amb motiu de la pandèmia de la covid-19, aquest proper diumenge 6 de febrer es recupera la cursa d’hivern de Matadepera, la Mont-rodon. Organitzada per la Unió Excursionista de Matadepera, el recorregut de la cursa serà de 13,5 km i 600 metres de desnivell, seguint el circuit habitual i amb una lleugera modificació al tram final. La sortida tindrà lloc a les 10 del matí des de la plaça del Casal de Cultura, i l’hora màxima d’arribada serà al mateix lloc a la 1 del migdia. L’entrega de dorsals tindrà lloc el mateix dia des de les 8 del matí i fins a les 9:45. S’estableixen diverses categories: menors de 18 anys; de 18 a 23 anys; de 24 a 39; de 40 a 49; i majors de 50 anys.

El preu de la inscripció és de 17 €uros (15 €uros els socis de l'entitat). Com a novetat d’enguany, l’aportació solidària de cada inscripció, que serà d’1€, anirà destinada a l’associació Obrir-se al món, una entitat sense ànim de lucre, formada per famílies de persones amb autisme de Catalunya.

Les inscripcions a la Mont-rodon es podran fer fins al dijous, dia 3 de febrer a la mitjanit o fins que s’esgotin les 500 places disponibles, a través de la web de l’entitat, l’enllaç del qual trobareu clicant sobre el titular. Des de l’organització s'ha anunciat que s’aplicaran totes les mesures de seguretat i prevenció que hi hagi establertes en el moment i es demanarà a totes les persones participants que portin una declaració responsable el dia de la cursa.

A la imatge, un moment de la presentació de la cursa, a Can Vinyers (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 28.12.2021 | 11:06