Es roda al poble un episodi de ‘Persona Infiltrada’

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 18:50

Es preveu que s’emetrà a finals d’any o principis del que ve.

Mig any després que tornés a obrir càsting per buscar famílies úniques i especials que hi volguessin participar, el popular programa de TV3 “Persona infiltrada” va venir a enregistrar a Matadepera un dels capítols que s’emetran a la propera temporada.

El rodatge va tenir lloc fa uns quants dies en dues tongades. Una primera, al matí incloent un dinar. I una segona, tot el dia, posant-se a les 8 del matí i acabant a la nit. El Restaurant Can Vinyers ha estat un dels escenaris triats per producció per dur a terme la gravació.

“Persona Infiltrada” és un programa d’entreteniment produït per TV3 i Veranda TV. És la versió catalana del programa “El impostor” de Pausoka Entertainment. La primera temporada, emesa durant el 2019, va ser presentada per l'Anna Simón, i la segona, emesa durant el 2020 i 2021, per la Marta Torné.  

En cada episodi, un famós o una famosa ha de conviure dotze hores amb una família amb l'objectiu de descobrir qui no en forma part i, per tant, esbrinar qui és la persona infiltrada. Els espectadors també podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

Dues imatges de la gravació que va tenir lloc fa uns dies al Restaurant Can Vinyers (Fotos: Christian Martino)

Darrera actualització: 20.07.2021 | 16:22