Foment del cooperativisme a les escoles

Dimarts, 16 de gener de 2024 a les 13:25

El programa CuEmE s’està realitzant al Joan Torredemer.

Per tal de promoure i incentivar l’emprenedoria, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha adherit al programa CuEmE, de cultura emprenedora a l’escola. I en aquest curs s’ha introduït el programa a l’alumnat de sisè de l’Escola Joan Torredemer, amb una sessió inaugural, el 15 de gener passat, que va comptar amb una xerrada sobre emprenedoria a càrrec del regidor de Promoció Econòmica i comerç Jordi Mercader, i una altra sobre la importància de l’educació col·laborativa realitzada per la regidora d’Educació Dolors Martí. A l’acte també hi va assistir la tècnica de Promoció Econòmica, Myriam Baez, qui va fer entrega de la placa acreditativa del programa, així com un NIF provisional per impulsar els projectes cooperatius de l’alumnat.

El programa CuEmE, impulsat per la Diputació de Barcelona, està enfocat a promoure la cultura emprenedora i les competències bàsiques entre l’alumnat del cicle superior d’educació primària per millorar-ne l’èxit educatiu i posar les bases dels seus projectes vitals i dels projectes professionals de futur. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de l’escola, l’administració local, les empreses i altres entitats de la seva localitat.

A les imatges, diversos moments de la sessió de dilluns amb el regidor de Promoció Econòmica i comerç Jordi Mercader, la regidora d’Educació Dolors Martí i la tècnica de Promoció Econòmica, Myriam Baez, (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 17.01.2024 | 08:40