Freddo e Caldo, un nou espai gastronòmic a Matadepera

Dimecres, 26 d'agost de 2020 a les 15:00

L’espai gastronòmic està ubicat al número 12 de la Carretera de Terrassa.

Matadepera compta amb un nou espai gastronòmic. Es tracta de Freddo e Caldo, ubicat al número 12 de la Carretera de Terrassa. El nou establiment ofereix un ampli ventall de productes de proximitat, preparats amb racions individuals a punt per escalfar i consumir. Entre els productes que ofereixen hi ha pasta fresca, empanades argentines de diversos gustos, gelats artesanals, conserves de la ria gallega, anxoves i olives de l’Escala,  llegums, arrossos del Delta, espàrrecs, una àmplia selecció de patates fregides, vins i caves i productes per a vegans i vegetarians.

La inauguració del nou comerç va tenir lloc l'1 d'agost i va comptar amb la presència de l'Alcalde Nil López, el Regidor de Comerç Xavi Mampel i el mossèn de la parròquia de Sant Joan de Matadepera Artur Boardman. 

L’horari d’obertura de Freddo e Caldo és de dimarts a dissabte, de 10 a 15 hores i de 17 a 21 hores, i el diumenge, de 10 a 15 hores.

 

A la dreta, imatge de la inauguració de la botiga, amb l'alcalde Nil López i el regidor de Comerç, Xavi Mampel i una imatge de l'exterior del comerç. (Fotografies: Federico Bel)

Darrera actualització: 27.08.2020 | 09:21

Imatges

.